Onze stichting

Speelweek Nieuwerbrug organiseert al decennia lang in de
vakantieperiode een speelweek voor kinderen van de basisschool in Nieuwerbrug en omgeving. We hebben als doel kinderen in de vakantieperiode met elkaar in contact te brengen op een sociaal educatieve/actieve manier.

Geschiedenis

Speelweek Nieuwerbrug is in 1977 opgezet om alle kinderen van de basisschool een leuke afsluiting van de zomervakantie te bezorgen. Met hulp van fantastische vrijwilligers en bijdragen van met name plaatselijke bedrijven, slagen we er ieder jaar in om weer een geweldige week te organiseren.

In 1976 werd de voorzet gegeven voor wat nu de speelweek is. We hebben het programmaboekje gevonden van de tolfeesten. Klik hier om het programma van het Tolfeest van 1976 te bekijken!

Ook dit jaar organiseren we weer een speelweek. Hierover is meer te lezen bij het Programma. Mede dankzij alle sponsors, leiding en andere vrijwilligers zal dit allemaal weer mogelijk gemaakt kunnen worden!

Op onze aparte geschiedenispagina vertelt oud-voorzitter Ed Korff over zijn ervaringen als voorzitter van Speelweek Nieuwerbrug.

Locatie

In aan loop naar en tijdens de speelweek veranderd het terrein van de IJsclub in het speelweekterrein. U kunt op twee verschillende manieren het terrein van de Speelweek bereiken. Via de Graaf Albrechtstraat bij het Wierickehuis en bij de Graaf Albrechtstraat aan de kant van de Korte Waarder. Het veld is gelegen aan de Gravin Mariastraat.

Contact

Wilt u meer informatie over onze stichting en het bestuur? Klik dan hier. Om contact op te nemen, kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

SecretariaatAgnita van Veldhuizen
Johan Slob
E-mail
RekeningnummerNL66 RABO 0119 5817 28
t.n.v. Stichting Jeugdvakantiespelen Nieuwerbrug
KvK-nummer41172573
RSIN-nummer804238455